Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Sarka Kata élete legjobb formáját hozta össze (fotó)

Immáron semmi kétség, Sarka Kata élete eddig legjobb formáját hozta össze, amire csak büszke lehet.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata mindig is fitt volt, szeretett sportolni, és aki figyelemmel követi az életét a közösségi médiában, pontosan láthatja rajta a fejlődést. Gyakorlatilag semmi felesleg nincs rajta, látványos izomréteget vett fel, és teljesen leszálkásodott, köszönhetően a rengeteg megtett kilométernek is a futópályákon.

Abszolúte ráérzett a futásra, ami az egyik kedvenc hobbijává vált, melyről akkor sem mond le, ha épp Miamiban van. Rendkívül hangulatos lehet Miami partjain futni, miközben süt a Nap és pálmafák vesznek körül bennünket. Nem a legbiztonságosabb város, így jobb nappal is résen lenni, főleg, ha egyedül futunk nőként. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Kata már jól ismerheti Miamit, sokat járt odakint, de egy ideje idehaza tölti az idejét. Háromgyermekes édesanyaként elsődlegesen édesanya, ugyanakkor az üzleti világban jól boldogul, akárcsak a sportban. Egy ideje bokszol is, amivel tovább motiválja magát, de nem ő az egyetlen híresség, aki ezt a sportot választotta.

Lola is bokszol, az ismert énekesnőt rendszeresen látni a teremben, ahol Schobert Norbi Jr. edzője tanítja. Kata is edzővel készül, formálja tovább magát, ami ugyanolyan izgalmas, mint bármilyen más új sport az életünkben. Eddig is kimagasló formában volt Kata, ám most olyan magasra tette a lécet, hogy aligha van innen feljebb.

Női szemmel is top, akárcsak a megjelenése, mindig nagyon igényesen válogatja össze a szettjeit. Érdemes megnézni az áramvonalas lábait, és a nadrág kifejezetten passzol hozzá, akárcsak a narancssárga felső, hozzá a modern sportcipővel. Ha kíváncsiak vagytok Kata aktuális edzős fotójára, akkor csak kattintsatok erre a linkre.