Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Salma Hayek új bikinis fotóitól nem kevesen jöttek zavarba

Salma Hayek pontosan tudja, hogy mivel hívhatja fel magára a figyelmet, és amikor bikinit hord, ez pontosan így van.

...svg content...Fotó: Instagram/Salma Hayek
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Salma Hayek döbbenetesen jól tartja magát, és ez nemcsak a szépészeti beavatkozások miatt van így. Sokan sajnálatos módon ezzel támadják, legtöbbször irigységből, mert nem kevés olyan nőt látni, aki már 30 évesen sem tud versenyezni az 57 éves világsztárral.

Ez pedig sokat elmond arról, mennyire igényes valaki magára, ami nem feltétlen pénzfüggő. Már a táplálkozással és a rendszeres testmozgással sokat lehet nyerni, és Salma nagyon is fitten tartja magát. A világhírű színésznő népszerűsége változatlan, és kifejezetten ügyesen használja a közösségi médiát. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Otthonosan mozog benne, és rengeteg követőt számol, akik alig várják az újabb és újabb tartalmakat. Valójában az egyik legvonzóbb világsztárról beszélünk, aki egyenesen kortalan. Hihetetlen, hogy 1966-ban látta meg a napvilágot, és nyár végén az 58. születésnapját fogja ünnepelni.

Szerencsére kevésbé foglalkozik ezzel, egy laza karakter. Imád viccelődni, enni, tengerparton lenni, és természetesen a nagy események sem maradhatnak el, mint például az Oscar-gála, ahol évtizedek óta számítanak rá a VIP-listán. Egyszerűen egy közkedvelt sztárról beszélünk, aki bikiniben is kimagaslóan jól mutat.

A legújabb bikinis fotói is elnyerték az emberek tetszését, már majdnem 1 millió like-nál jár a bejegyzés, így nem panaszkodhat Hayek. Ezzel csak tovább növelhette az önbizalmát, amivel eddig sem volt gond, és valószínűleg a 60-as éveiben is vonzó marad, akárcsak Demi Morre, aki még nála is jobb formában van.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.