Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Így tombolt Rüdiger a luxusautójában a Real továbbjutása után (videó)

Rüdiger abszolúte az érzelmek embere, amit már nem egyszer bizonyított a pályafutása során, és ez most sem volt másképp, miután bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe a Real Madrid.

...svg content...Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Rüdiger már nem tartozik a fiatal játékosok közé, és sokkal hamarabb is a Real Madrid játékosa lehetett volna, ahol nagyon jól érzi magát. A német válogatott világsztár Németországban és Olaszországban játszott, majd a Chelsea játékosa lett, ahol egész sokat játszott, több mint 130 mérkőzése volt.

2017 és 2022 között futballozott Londonban, majd a Real Madridhoz került, amivel egyrészt teljesült a legnagyobb álma, másrészt a spanyolok nagy üzletet kötöttek vele. Nehéz lesz pótolniuk, ha pár éven belül kiöregszik, ugyanakkor ezek már nem azok az idők, amikor a sztárok többsége a 30-as évei elején visszavonul. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Rüdiger is pályán volt a Bayern München ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Drámai módon jutottak be a döntőbe a spanyolok, két kései góllal, ami döntős szereplést jelent számukra a Dortmund ellen. Sok minden fog történni a fináléban, egyáltalán nem írhatjuk le a németeket, láthattuk, mire képesek.

Hatalmas bulit rendezett a pályán, majd az öltözőben is a Real Madrid, ráadásul hazai közönség előtt. Minden adott volt ahhoz, hogy ünnepeljenek, és kiadják magukból a feszültséget, amiből volt bőven. Mindvégig hittek a továbbjutásukban, pontosan ez jelentette a siker kulcsát, és persze Joselu.

Hazafelé valaki levideózta Rüdigert a luxusautójában, aki tombolva ünnepelt, annyira boldog volt a továbbjutás miatt. Nála jobban egy játékos sem él együtt a Real Madriddal, és tudja jól, óriási lehetőséget kapott ezzel, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját a királyi gárdával, aminél nincs feljebb.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.