Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Őrületesen nagy szabadrúgásgólt lőtt Ronaldo az Al Nassr meccsén (videó)

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo egy ideje nem talált be a hálóba, most azonban megtette ezt, ami ráadásul három pontot is ért.

Cristiano Ronaldo-nak korábban már volt mesternégyese is az Al Nassr színeiben. Nem sokkal később mesterhármassal üzent, de láthattuk, milyen, amikor kiakad valamiért a pályán, ami nem mindenkinek volt szimpatikus.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Ronaldo az elmúlt meccseken nem tudott betalálni, mintha megint gödörbe került volna. Túl sokáig nem tartott a gólcsend a részéről, mert szombaton beköszönt, ráadásul egy rendkívül fontos gólt szerzett.

Az Abha csapatát fogadták hazai pályán, és úgy tűnt, vereséget szenvednek, hiába játszottak hazai pályán. A vendégek a 26. percben szerezték meg a vezetést, amire Ronaldo csak a 78-ban tudott válaszolni.

Szabadrúgásból tette ezt meg, és igen távolról, ami után mindenki igyekezett őt ünnepelni. Ekkor még távolról sem értek véget az események, miután a 80. percben emberelőnybe került az Al Nassr, és még mindig volt hátra több mint 10 perc a hosszabbítással.

A 86. percben büntetővel tartották odahaza a három pontot, de a büntetőhöz nem Ronaldo állt oda, hanem Talisca, aki nem hibázott. Ezzel az eredménnyel az Al Nassr 1 pontra van a listavezető Al-Ittihad mögött, míg az Abha csak a 12.