Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Három meccses gólínséggel küzd Cristiano Ronaldo

MTI/EPA/STR
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A portugál nem véletlenül volt olyan frusztrált az elmúlt napokban.

Ronaldo mostanában ismét inkább a botrányaival került a címlapokra, mintsem a sportteljesítményével. Habár nyolc mérkőzésen nyolc gólnál tart a szaúdi bajnokságban, az elmúlt három meccsen nem ment neki a játék.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Mint arról a goal.com is beszámolt, Ronaldo gólínsége három mérkőzés óta tart, a legutóbbi, Al-Ittihad elleni rangadón elszenvedett vereség alkalmával sem ment neki a gólszerzés, így csapata, az Al-Nasszr a második helyre esett vissza a bajnokságban.

Ronaldo ráadásul teljesen elvesztette a kontrollt a mérkőzés végén, miután a hazai drukkerek Messit kezdték el éltetni, aminek az lett a vége, hogy Ronaldo először mutogatni kezdett nekik, majd a játékoskijáró felé felrúgott egy palackot is.

A portugál játékos két szezonra írt alá a szaúdi Al-Nasszr csapatához, melytől évi 200 millió eurós fizetést kap. Ugyan Ronaldo nagyon szeretett volna a Manchester Unitedtől egy BL-indulást elérő klubhoz csatlakozni, ez nem jött össze számára.

Sikerei egykori színhelyéről ráadásul dicstelenül távozott, miután egy botrányosra sikerült interjút követően közösen szerződés bontottak a Manchester Uniteddel a katari világbajnokság idején, ahol Portugáliát Marokkó állította meg a legjobb 8 között.