Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Mióta itt jártál:

Videón, ahogy Ronaldo kiakad a Messit éltető szaúdi drukkereken

MTI/EPA/STR
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A portugál nem viselte jól a kritikát, mutogatott a szurkolóknak, majd egy palackot is felrúgott.

Legnagyobb riválisától szenvedett vereséget az Al-Nasszr, az Al-Ittihad hazai pályán 1-0-s arányban múlta felül ellenfelét, ezzel megelőzve a tabella élén Ronaldóékat. Az Al-Ittihad drukkerei pedig a világért sem hagyták volna ki a portugál heccelését.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

A mérkőzés lefújása után Messi nevét skandálták, míg Ronaldo még a pályán volt, a portugál pedig ahelyett, hogy lesétált volna, mutogatni kezdett a drukkereknek, majd egy vizespalackot is felrúgott dühében.

Ronaldo a csapatkapitányi karszalagot is letépte, csapattársai pedig látszólag hiába próbálták megnyugtatni. Később, immár higgadtabban írta meg közösségi oldalán, hogy nagyon csalódott a vereség miatt.

A 37 éves portugál sztár még tavaly decemberben igazolt a szaúdi csapathoz, a két és fél éves kontraktus alatt szezononként 200 millió eurós gázsit kap az Al-Nasszr csapatától, ami azért valószínűleg valamelyest enyhíti a csalódottságát.

Ronaldo számára a világbajnokság sem sikerült túl jól, a portugál nemzeti tizenegy a negyeddöntőig jutott, ahol nagy meglepetésre kikapott a torna meglepetéscsapatától, a Spanyolországot is kiejtő Marokkótól.