Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Ronaldo nem Szaúd-Arábiába, hanem a Chelsea-be vagy a Bayern Münchenbe vágyott

Fotó: Instagram / Al Nassr
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Spanyol sajtóhírek szerint nem éppen Ronaldo kívánalmai szerint alakultak az átigazolásával kapcsolatos történések.

A tavalyi év vége meglehetősen érdekesre sikeredett Ronaldo számára, hiszen először jött a Piers Morgannek adott sokak által visszásnak tartott interjú, majd aztán nem sokkal később a katari világbajnokságon a kispadon találta magát, ami addig ismeretlen jelenség volt a számára.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A portugál válogatott tornáról való búcsúja után nem sokkal jött a meglepetés, mely szerint igaznak bizonyultak a korábban pletykaszinten felröppenő hírek, vagyis Ronaldo a szaúdi Al Nassr csapatához szerződött.

Emlékezetesre sikeredett bemutatója során elmondta, több európai csapatot is visszautasított, hogy a szaúdi ligát erősíthesse, azonban ezek nyilvánvalóan nem azok az ajánlatok voltak, amiket ő maga szívesen fogadott volna.

A spanyol El Mundo értesülései szerint a megfelelő ajánlatok hiánya vezetett ahhoz is, hogy Ronaldo végül búcsút intett annak a Jorge Mendesnek, aki tinédzserkora óta képviselte őt, noha a szétválás okait hivatalosan még nem közölték a felek.

A lap mindenesetre úgy tudja, hogy Cristiano Ronaldo ultimátumot intézett ügynöke felé és közölte, vagy elintézi neki a Chelsea-t vagy a Bayern Münchent, vagy pedig végeztek egymással.

Azóta tudjuk, hogy mi lett a történet vége, a portugál klasszis horribilis összegért a szaúdi bajnokságba igazolt, az ország pedig örül, hogy Ronaldo érkezésével a helyi sportélet és annak ismertsége egy teljesen új szintre emelkedhet.