Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

Hivatalos: Ronaldo az Al-Nassr FC-nél folytatja a karrierjét (fotók)

Cristiano Ronaldo az Al-Nassr Fc színeiben folytatja tovább a futballkarrierjét Szaúd-Arábiában, és annyi pénzt fog keresni, mint még soha ezelőtt egy futballista sem.

Fotó: Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya nyilatkozik a sajtó képviselőinek a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon al-Sahanijában 2022. november 21-én. A világbajnokságot november 20. és december 18. között rendezik Katarban. MTI/EPA/LUSA/Jose Sena Goulao
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 37 éves klasszis aranylabdás játékos, aki először a Manchester Unitednél vált legendává, majd a Real Madrid színeiben még magasabb szintre emelkedett, először 2003 és 2009 között játszott Angliában.

A Real Madridot pedig közel 10 éven át szolgálta, mielőtt a Juventushoz igazolt volna. 2021-ben egy csavar végén visszatért a régi sikerei színhelyére, ám a második manchesteri karrierje nagyon rövid ideig tartott, ráadásul az nem várt módon ért véget. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Az ominózus interjút szerződésbontás követte, miközben Ronaldo a katari világbajnokságon szerepelt a portugál válogatottal. Az álma nem teljesült, addig Lionel Messinek igen, és Argentína világbajnok lett.

Noha Ronaldo még mindig topjátékos, elhagyta Európát, és úgy döntött, hogy az Al-Nassr FC-nél rúgja tovább a labdát, méghozzá 200 millió euróért cserébe. A csapat időközben bejelentette Ronaldo érkezését, akinek már a mezét is bemutatták, rajta a 7-es számmal.

A csapat szerint Ronaldo leigazolása nemcsak a klubot fogja inspirálni arra, hogy még nagyobb sikereket érjen el, hanem a ligát, a nemzetet és a jövő generációit, miközben a fiatalok a legjobbat hozhatják ki magukból.