Válságmegbeszélést folytat Ronaldo az ügynökével

Fotó: EPA/PETER POWELL
not image

Hujber Dávid

2022. január 9. - 08:33

A Manchester United olyannyira rossz formát mutat, ami már Cristiano Ronaldo karrierjére is hatással lehet, aki jelenleg az ügynökével, Jorge Mendessel egyeztet erről.

Ronaldo még a szerződése lejárta előtt hagyta el a Juventust, és sokak meglepetésére visszatért a Manchester Unitedhez. Az elmúlt évek egyik legnagyobb híre volt, nem sokkal azután, hogy Messi Párizsba költözött, szinte egyszerre váltottak csapatot.

Azóta sok minden történt, Messi még mindig nem úgy csillog a PSG-ben, mint Barcelonában, addig a United egyre távolabb kerül attól, hogy Bajnokok Ligáját érő helyen végezzen.

Hiába érkezett megint új edző az Old Traffordra, a helyzet rosszabb, mint eddig bármikor. A The Sun arról jelentett, hogy Ronaldo válságmegbeszélést folytat az ügynökével, így még az sem kizárt, hogy eligazolnak.

Könnyen lehet, hogy Ronaldo visszatérése katasztrofálisan végződhet Manchester, aki a United 29 góljából 14-et szerzett az aktuális szezonban. Úgy tudni, hogy a portugál világsztár csalódott a csapat teljesítménye láttán, és kiábrándultnak érzi magát Ralf Rangnick ideiglenes menedzser taktikája és futballstílusa miatt, ami nem működik.

Közleményt adott ki Pogba: nem kapott 210 millió forintos heti fizetési ajánlatot

Egy Ronaldóhoz közeli forrás elárulta, a klasszis nagyon aggódik, ami jelenleg a United-nél zajlik. A forrás az mondta, rengeteg kritika éri a csapatot, és Ronaldo tudja, hogy őt tartják az egyik vezetőnek. „ Elég sok a probléma, és Cristiano érzi a nyomást, nagyon feszült a helyzet miatt.”

„Kétségbeesetten szeretné, hogy a United-be való visszatérése sikeres lenne, de kezdi felismerni, hogy a jelenlegi kerettel igazán küzdelmes lehet trófeákat nyerni. Jorge meglátogatta őt, és némi időt fordítottak arra, hogy átbeszéljék, hogyan is mennek a dolgok, mit gondolnak a problémákról, hogyan lehet azokat megoldani, és mik lehetnek a megoldások. Semmit sem zártak ki.”