Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Kifogástalan formában van Rogán-Gaál Cecília

Rogán-Gaál Ceclíia háromgyermekes édesanyaként is tartja a tempót, ráadásul nem is akárhogyan, csak gratulálni tudunk ehhez a látványos formához.

Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Ahhoz, hogy valaki fitt legyen, elsősorban elhatározásra van szüksége, majd kitartásra. Ha ez a kettő megvan, csak idő kérdése, hogy mikor hozzuk ki magunkból a maximumot, ami mindenki számára elérhető. A kifogásokat jobb elfelejteni, mert azok nem visznek előre, és inkább sokszor nevetségessé tesznek bennünket.

Semmi értelme kifogásokat keresni, sokkal ésszerűbb, ha teszünk önmagunkért. Az élet minden területére pozitív hatással van, ha valaki fitten, egészségesen éli az életét, kezdve azzal, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, jobban jár az agya, energikusabb, és ezáltal jobbak lehetünk a munkában, hamarabb léphetünk előre. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Az sem véletlen, hogy ezek az emberek sokszor sikeresebbek, gyorsabban szereznek meg egy jobban fizető állást. A megjelenés is számít, ami erősen összefügg a határozottsággal, és többek között ez is megvan Rogán-Gaál Cecíliában, aki ugyan háromgyermekes édesanyaként igen elfoglalt, sikeres is az üzleti világban.

Őt sem halljuk kifogásokat keresni, nem kesereg, hanem amikor csak lehetséges, tesz önmagáért. A tenisz miatt ez alapvető nála, sok mindenre megtanította a sport, és egy ideje futni is szeret, ami megint csak visszaköszön a formáján. Már nem egy elismerő cikk jelent meg arról, mennyire kiváló formában tartja magát, a harmadik szülést követően is.

Nem kell aggódnia a nyári formája miatt, több mint erősek ezek az alapok, és még mindig van pár hónapja ahhoz, hogy tovább tökéletesítse a vonalait. Előtte is megemeljük a kalapunkat, nagyon motiváló, és sok dicséretet kap. Ha kíváncsiak vagytok Cecília aktuális formájára, akkor csak kattintsatok erre a linkre a fotóért.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.