Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Rita Ora tükörből fotózta magát bikiniben

Rita Ora rendre megjavítja élete formáját, és most is egy igen erős fotóval sikerült magasra tennie a lécet.

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok világa sosem volt unalmas, most sem az, és soha nem is lesz. Ez a világsztárokra különösen igaz, akik kitesznek magukért, ami részben a munkájuk is, főleg most, hogy ilyen hangsúlyos a közösségi média. Az új platform óriási versenyt indított be a sztárok között, amin karrierek múlhatnak.

Ebből semmi túlzás nincs, és sok millió dollár múlik azon, hogy a hírességek mennyire aktívak, milyen tartalmakat osztanak meg. Nem mindig a követőszám dominál, főleg, ha termékeladásról van szó. Az aktív tagok mindennél többet érnek, így lehetséges, hogy egy 10 milliós oldal többet termel, mint egy 100 milliós. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Minden azon múlik, hogy az adott követőtábor mennyire aktív vagy sem. Rita Ora sem panaszkodhat, aki 16,1 millió követőt gyűjtött eddig össze az Instagramon, és elég aktív rajta, illetve nem éppen túl visszafogott fotókat oszt meg rajta. Egyszerűen ilyen a stílusa, önmagát adja, ami sokak számára szimpatikus.

Rita mindig is ilyen volt, a saját törvényei szerint éli az életét, és közben járja a világot. Nem egy szigeten tűnt már fel az évek alatt, máskor pedig elvegyült a civilek között. Egy jó napszemüveg, kalap, és úgy sétálhat az emberek között, mint bárki más, ami egyúttal izgalmas is. Egy átlagember nyilván nem élhet át hasonlót, így az felfoghatatlan.

Rita Ora mindig sok dicséretet kap, már csak a megjelenése miatt is. Az egyik legvonzóbb világsztár, sokan szeretnének rá hasonlítani, és rengeteg munkája van ebben. Gyakran edz a kondiban, bár ha megnézzük a bikinis fotóját, ezt láthatjuk is, egy igazán vonzó énekesnő, világsztár, híresség, ismert ember.