Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Rita Ora még mindig szenzációsan néz ki (fotók)

Rita Ora mindig gondoskodik arról, hogy beszéljenek róla az emberek, ezúttal egy látványos szettben jelent meg.

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rita Ora még mindig csak 33 éves, krisztusi korban jár, ami önmagában különleges, pláne, ha hívő az ember. 1990. november 26-én látta meg a napvilágot az akkori Jugoszláviában, amit már Koszovónak hívnak. Nagy utat járt be, és nemcsak koszovói, hanem brit állampolgárnak is mondhatja magát.

Nem is volt olyan rég a 33. születésnapja, aminek megadta a módját. A világsztár énekesnő 2008 óta dolgozik a szakmában, és dalszövegíróként, valamint színésznőként is jeleskedik, de akár modellként is tekinthetnénk rá. Általában a sztárok gyakran modellkednek, ami plusz bevételi forrást jelent számukra. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Sokaknak ezzel nagy álmuk teljesül, mert máskülönben nem tudtak volna érvényesülni ebben a szakmában, akár a magasságuk miatt sem. Amikor azonban valaki világsztár, többek között a magasság sem számít, mert az emberek nem ezt nézik, és nem kevés terméket tudnak eladni a nevükkel, sokkal többet, mint egy átlagos modellel.

Nyilván ennek ára is van, több millió dolláros szerződéseket kötnek a sztárokkal, akikért sorban állnak a márkák. Rita Ora is egy ilyen személyiség, mindig történik valami körülötte, és sokan rajonganak érte. Az énekesnő imádja az életét, gyakran szórakozik, és számos divateseményen járt már, amiket ugyancsak szeret.

Ora általában olyan szettben tűnik fel, amiben azelőtt nem láthattuk. A stáb kitűnő munkát végzett, mintha csak egy hollywoodi film egyik jelenetében tért volna vissza Rita. Az abszolút sztárhatást kölcsönző megjelenés sokakat meggyőzött, minden nagyon minőségi, bár ez Rita Ora esetében nem lehet újdonság.