Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Rita Ora a fürdőszobában még szexibb (fotók)

Rita Ora nagyon jól érzi magát a bőrében, amit meg tudunk érteni, mert csodálatos formában van, sokan szeretnének így kinézni.

...svg content...Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rita Ora népszerűségét sem kell magyarázni, már több mint 16 millióan követik az Instagramon. Rendkívül népszerű, imádják a követők, a rajongók, és természetesen nemcsak a dalai miatt, ami ugyancsak nem meglepő.

Csodálatos formát hozott össze az évek alatt, amit tartani is tud. Ezzel együtt nem tűnik szégyenlősnek, vadabb fotókat is láthattunk már tőle, néha mintha szándékosan feszegetné a határokat. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Világsztár révén ez érthető, hatalmas a verseny odakint, és itt dollármilliókról van szó. Emiatt is furcsa, hogy Orát nem legalább 160 millióan követik, hanem „csak” 16 millióan, mivel a karaktere sokkal többet ér és mutat.

Ettől függetlenül nincs miért panaszkodnia, egy igazán csinos, szexi és attraktív nőről beszélünk, aki nemcsak az éneklés, hanem a divat szerelmese is. Nem kétséges, hogy ez a következő években is így lesz, érdemes őt követni.

Most épp fürdőszobás fotókat posztolt magáról egy szexi ruhában. A cipőre még inkább szeretnénk felhívni a figyelmet, „pár centit” dobott is a magasságán, és ügyesen hangsúlyozza ki a lábformáját.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.