Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Különleges modellfotók jelentek meg Rita Oráról

Rita Ora egy igazi természetes szépség, aki egy újabb különleges fotózáson vett rész, mely számára is az volt.

Fotó: Instagram/Rita Ora
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A hírességek, a sztárok, az ismert emberek mindig csinálnak valamit, szinte állandóan mozgásban vannak, és ez Magyarországon sincs másképp. Az elmúlt időszakban például Gáspár Laci szereleme, Gáspár Niki lett aktívabb a közösségi médiában, és nem mellesleg őrületes formába hozta magát az elmúlt időszakban.

Jákob Zoltán pedig folytatta az ajándékozásokat, mialatt random módon lepi meg a követőit értékes ajándékokkal. Nemrég egy súlyos sérülést túlélt kisfiúnak adott egy iPhone-t, de az édesanyja is kapott egy hasonló készüléket, aminek természetesen mindketten nagyon örültek, hálásak voltak. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Tóth Gabiról szintén gyakran hallani, aki egyenesen ragyog a szerelemtől és a boldogságtól. Hiába bántják őt sokan az interneten, a kapcsolata stabil, és Papp Máté Bence lehet számára az igazi, akivel később akár össze is házasodhat. Nyitott arra, hogy újra házasságban élje az életét, és több gyereket vállaljon.

Nem mellesleg Gabi is lenyűgözően néz ki, egy bikinis fotósorozat nagyot szólna tőle a címlapokon. Valószínűleg sokakat meglepne vele, talán saját magát is, és a formája igencsak adott hozzá. A sztárok sokszor állnak kamerák elé, és ez a trend minden országban megvan, ami korábban csak ritkán fordult elő.

Rita Ora, a világhírű énekesnőt például az egyik legvonzóbb nőként tartják számon. Az egyedi szépség szereti a divatot, a fotózásokat, és modellként is dolgozik, most épp egy igazán különleges fotózásra mondott igent. Alább pár felvételt láthattok az eseményről, és mint mindig, elégedett lehet a végeredménnyel.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.