Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Gáspár Laci szerelmének a pink is őrületesen jól áll

Minden eddiginél aktívabb Gáspár Niki az Instagram oldalán, aminek csak örülni tudnak a követők, akik között újak is vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Nikoletta
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Lassan már mindenki a nyárra készül, ki így, ki úgy, de nem lehet azt mondani, hogy tömve lennének a konditermek. Ez részben annak is köszönhető, hogy enyhébb az idő, így sokan egy ideje odakint sportolnak, illetve spórolnak a bérletekkel, amik néhol igencsak megdrágultak, szóval érthető, ha valaki inkább a szabad ég alatt edz.

Erre hamarosan még több lehetőségük lesz az embereknek, mert máris március felébe léptünk, és az április melegebbnek ígérkezik, a május pedig már abszolúte a nyár előszobája. Tóth Gabinak például már most kimagasló formája van, le a kalappal a TV2 sztárja előtt, aki nagyon boldog Papp Máté Bence oldalán. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sarka Kata pedig minden túlzás nélkül fitneszversenyeken indulhatna, annyira bombaformát hozott össze az idei évre. Rajta sem fog igazán az idő, évről évre egyre többet és többet hoz ki magából, amire csak büszke lehet. Van egy olyan érzésünk, hogy később, a 40-es éveiben még jobb lesz, mivel a kor csak egy szám, semmi több.

Opitz Barbi a fiatal generáció egyik legismertebb képviselője, aki imádja a nyarat. Barbi egy nem semmi szettel rukkolt elő legutóbb, aminek örültek a követők, és annyi bókkal halmozzák el, amennyivel csak tudják. Nagyon népszerű a közösségi médiában, sorra próbálják randira hívni, de nyilván ez nem így működik, főleg egy híresség esetében.

Gáspár Niki, Gáspár Laci felesége is feljebb kapcsolt, többek között a közösségi oldalán is. Egymást váltják a vonzóbbnál vonzóbb fotói, és egy olyan formával futhat neki a nyárnak, ami láttán sokaknak elállhat a szavuk. A pink is jól áll neki, de mint azt láthatjuk, más színekben szintén igencsak fel tudja hívni magára a figyelmet.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.