Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Sokan csak keresik az állukat Gáspár Laci feleségének megjelenése láttán

Gáspár Niki nemcsak edzőszettekben rendkívül csinos, hanem akkor is, amikor elegáns ruhát választ az estére.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Niki
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Ha listát kellene írnunk a jelenleg topformában lévő hírességekről, akik emellett még rendkívül vonzóak is, lenne pár fix nevünk. Egyértelműen helyet kapna ezen a listán Gáspár Niki, Gáspár Laci, az ismert és elismert zenész felesége. Lenyűgöző formát hozott össze az utóbbi időben, és már korábban is komoly alapokkal rendelkezett.

Nyilván van némi genetikai előnye is Nikinek, amivel azonban nem kérkedik. Mindig határon belül mozog, abszolúte igényes fotók jelennek meg róla, és ha ránk hallgat, akkor aktív marad az Instagramon, mert sok a potenciál az oldalában, és a karakterében. Ez nemcsak a pénzről szól, egyszerűen jó dolog minőségi tartalmat gyártani, és megerősítést kapni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Amikor egy nőt őszintén dicsérik, az igencsak fel tudja dobni a napját, és nem utolsó sorban motivációt ad neki a folytatásra. Rengeteg kis apró dologból tevődik össze a motiváció bennünk, és láthatjuk, Niki édesanyaként is összehozta a topformát, több mint szerencsésnek érezheti magát a Megasztár egykori sztárja.

Niki ugyan kevesebbet van előtérben a médiában, ez hamar változhat. Gyakorlatilag tőle függ minden, az, hogy milyen felkérésekre mond igent, és menyire aktív az oldalán. A kettő sokszor összefügg egymással, és egy ideális tervvel Niki rövid időn belül hamar ott tud lenni a média elit körében, akik rendszeresen szerepelnek a bulvárban.

Nemcsak sportosan, hanem elegánsan is egy nagyon csinos, vonzó nőről beszélünk, aki látványos dekoltázst tudhat magáénak. A tőle megszokott minőséget kapjuk, és a követők nem csalódhatnak, akik lassan már 20 500-an követik az Instagram oldalát, amit Ti is megtehettek, ha még nem követitek.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.