Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Gáspár Laci szerelmének nyári formája már most szenzációs

Gáspár Niki láthatóan igen komolyan veszi az edzéseket, egyre több edzéssel kapcsolatos tartalmat oszt meg magáról, amivel motiválja az embereket.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Nikoletta
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Niki fiatal édesanyaként éli az életét Gáspár Laci oldalán. A Nyerő Párosban is szerepeltek, még 2018-ban, és az azóta eltelt években rengeteg élményben volt részük, akár programok, akár nyaralás szintjén. Niki egy nagyon csinosan és trendin öltözködő nő, akit már 20 400-an követnek az Instagram oldalán.

Mint azt már korábban is említettük, lenne pár műsor, amik igencsak feküdhetnének számára. A Dancing with the Starsban tudnánk a leginkább elképzelni, mely számára is olyan élmény lehetne, ami alapjaiban változtatná meg az életét, különösen abban az esetben, ha egészen a döntőig versenyben maradna. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Megvan hozzá a megjelenése, a kisugárzása, a karaktere, a tehetsége, gyakorlatilag minden passzol hozzá a műsorban. Hogy volt-e már felkérése a TV2 részéről a DWS kapcsán az elmúlt négy évben, azt nem tudni, mindenesetre nem lepődnénk meg, ha a következő évadnak ő lenne az egyik szereplője.

Annak ellenére, hogy országosan ismert, szerényen kezeli ezt, és nem túl aktív az Instagram oldalán. Jelenleg 39 bejegyzésnél tart, bár az elmúlt időszakban feljebb kapcsolt, amiben támogatjuk, mert egyrészt inspirálja az embereket a formájával, a megjelenésével, másrészt jól áll neki a média világa.

Az új edzős fotójával is felhívta magára a figyelmet, és nem lehet azt mondani, hogy ne állna készen a nyári szezonra. Még mindig csak március közepét írjuk, de Niki már most bombasztikus formában van. Kiemelkedik a mezőnyből, akár a hírességek, akár a civilek közül, amire joggal lehet büszke, és tovább motiválhatja önmagát.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.