Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Rékasi Károly szerint Szabyest nem hasznos csapattag a Farm VIP-ban

Nem először beszél arról Rékasi Károly, hogy Szabyest szerinte nem hasznos tagja a csapatnak, ahol nemcsak ő pikkel rá.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabyest már arról beszélt a kamerák előtt, hogy szerinte Rékasi Károly szellemileg megrogyott. Csak nevetni tudott Rékasi azon tervén, hogy közösítsék ki a társukat, amire többen inkább nemet mondtak.

Az is jól látható, hogy Szabyestnek nagyon elege van már Rékasiból, de akkor sem fogalmazott finoman, amikor a csapatról esett szó. Egyelőre úgy fest, nem jött be Rékasi terve, akinél egyre nagyobb problémát okozhat a lábfájdalma. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Nem kizárt, hogy a protézise miatt fel kell adnia a harcot a Farm VIP-ban, így egy újabb nagy név távozhat idő előtt. Kótai Misi is önként adta fel a küzdelmet, de annak a feladásnak lelki okai voltak.

Rékasi továbbra sincs jó véleménnyel a csapat legfiatalabb tagjáról. Azt mondja, nem hasznos tagja a csapatnak, amit nemcsak ő gondol így, és erősen aggasztó az a hangulat, ami körülöttük érezhető.

„Szemmel láthatóan nem hasznos embere a csapatnak.” Rékasi szerint az is szemmel látható volt, ahogyan szembe ment a fiú Ripli Zuzsival, és ennek ellenére szóba állnak vele, amit nem teljesen ért. „Miért? Zsuzsinak óriási segítségre lenne szüksége, nem támadásokra, hanem támogatásra lenne szükség. Nem tudom, mennyi ideig bírja azt az arcátlan nyomulást, amit ő tapasztal magával szemben. Egyszerűen nem értem a csapatot, hát tőle függünk.”