Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,04 Ft
Euró
394,01 Ft
Font
467,77 Ft
Bitcoin
64,247 $

Videós összefoglaló a Real Madrid utolsó pillanatos győzelméről

A Real Madrid végül otthon tudta tartani a 3 pontot a LaLiga szerdai játéknapján, de nem volt egyszerű dolga a Rayo Vallecano ellen.

...svg content...Fotó: Vinícius Jr, a Real Madrid brazil csatára csapatának a Rayo Vallecano ellen a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzése előtt Madridban 2023. május 24-én. Vinícius rasszistának nevezte a spanyol ligát és Spanyolországot is a Real előző mérkőzése után, amelyen a Valencia szurkolói sértegették a fekete bőrű játékost. A felirat jelentése: mindannyian Vinícius vagyunk. MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid idén csak egy igazán fontos kupát nyert meg, ami a Copa del Rey. Benne volt a pakliban, hogy akár triplázhatnak, ám végül a Barcelona húzta be a LaLiga-címet, addig a Bajnokok Ligájában a Manchester City jelentette a végállomást az elődöntőben.

A madridiak viszont igyekeznek a lehető legjobban zárni az idényt, még ha a bajnoki arany nem is kerülhet a nyakukba. Mostanában Vinicius volt a középpontba az újabb rasszista támadások miatt, és végül törölték az eltiltását. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A brazil világsztárt a Valencia elleni meccsen inzultálták, ami kapcsán többeket letartóztattak. A Real Madrid teljes vállszélességgel áll a sztárja mögött, és minden szükséges támogatást megad neki.

Nem akar távozni Vinicius

Nincs szó arról, hogy Vinicius távozna Spanyolországból, de az őt ért támadások sokat kivehetnek belőle, ami akár a játékára is hatással lehet. A spanyol szövetség rendkívül komolyan veszi a helyzetet, és nemcsak Vinicius miatt.

A csapat legutóbb a Rayo Vallecano-t fogadta, és a Valencia elleni fiaskó után igyekeztek szépíteni. Az első gólra 31 percet kellett várnia a publikumnak a Bernabeu-ban, amikor Valverde passzából Benzema beköszönt.

Ezt követően egy hosszabb csend következett, majd a vendégek egyenlítettek a 84. percben. Amikor már úgy tűnt, a madridiak megint nem tudnak nyerni, Rodrygo a 89. percben eldöntötte a 3 pont sorsát. A királyi gárda ezzel 74 pontos a 73 pontot gyűjtött Atletico előtt a második helyen, míg a Rayo Vallecano csak a 11.

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.