Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

A Real Madridnál is van egy határ Mbappét illetően

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Van egy bizonyos összeg, amit még a francia klasszisért sem hajlandóak kifizetni, ugyanakkor még így is rengeteg pénzt készek adni a játékjogáért cserébe.

A Real Madrid továbbra sem aktivizálta magát Mbappé ügyében, kivárásra játszik, és már nem először alkalmazza ezt a taktikát. Ennek egyik fő oka az, hogy egyrészt nagyon jó a kapcsolata a két klubnak, másrészt pontosan tudják, Mbappé mit akar.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

A csatár nem hajlandó hosszabbítani Párizsban, és mivel jövőre lejár a szerződése, a PSG van a legrosszabb helyzetben a három fél közül. Ebben a hónapban azonban dűlőre kell jutniuk, mert ha nem, Mbappé ugyan marad még egy szezont, januárban aláírhatja a szerződését a Madriddal.

Jó hír a PSG számára, hogy Messi Párizsba tart, akivel még erősebbé válhatnak, és hatással lehet Mbappé jövőjére. Ez az, ami közbeszólhat a Real Madridnak, és biztonságosabb lenne, ha még ezen a nyáron elhoznák Mbappét.

A Defensa Central arról ír, hogy a PSG egy 200 milliós árral indítaná a beszélgetést, amit a madridiak nem hajlandóak kifizetni. A klubhoz közel álló források azt mondják, hogy a vezetőség 120-130 millió euróhoz közeli összeget még hajlandó lenne kifizetni.

Egy feltétel mellett marad Karim Benzema 2023-ig a Real Madridnál

Összességében azonban nincs miért kapkodnia a Madridnak, de arra ők sem számítottak, hogy Messi nem hosszabbít Barcelonában, ami más megvilágításba helyezheti a dolgokat. Teljes mértékben nem nyugodhatnak meg, ugyanakkor még mindig a PSG van a legrosszabb helyzetben.