Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,138 $

Lezárultak a tárgyalások Messivel a PSG-nél, jöhet a bejelentés

Fotó: Unsplash
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A katari emír testvére megerősítette Messi érkezését, aki a PSG játékosaként folytathatja a pályafutását, miután nem tudta meghosszabbítani a szerződését a Barcánál.

Sokakat sokként ért a hír, többek között Messit is, aki azzal számolt, hogy csütörtökön aláírja az új kontraktusát, és további évekre kötelezi el magát a Camp Nou-ban. A gazdasági problémák közbeszóltak, és a Barca bejelentette, hogy az argentin legenda nem lesz a játékosuk.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Szinte rögtön arról szóltak a hírek, hogy a PSG a befutó, független attól, hogy korábban a Manchester Cityt tartották a favoritnak, és a Chelsea is elgondolkozott azon, hogy leigazolja az aranylabdást. A franciák olyannyira célegyenesben vannak, hogy ez immáron nem lehet kérdés, így összeállhat a Messi-Neymar-Mbappé trió.

Mint arróla MARCA is beszámolt, Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani , aki a PSG-t birtokló emír testvére, a közösségi médián keresztül erősítette meg, hogy lezárultak a tárgyalások Messivel, és hamarosan bejelentik a nagy átigazolást.

Érdekes lett volna látni, hogy Messi kit választ, ha a Guardiola vezette City harcba száll érte, de az előző nyártól ellentétben más terveik vannak. Pár hete ki gondolta volna, hogy a Real Madrid legendája, Ramos és a Barca ikonja, Messi a PSG-nél folytatják tovább a pályafutásukat.

Várhatóan a következő héten bejelentik Messit, amit egy orvosi vizsgálat előz meg Párizsban, és utána gyorsan edzésbe is állhat, amelyre szüksége van, mivel a Copa América óta nem lépett gyepre, és azóta hetek teltek el.