Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Egy feltétel mellett marad Karim Benzema 2023-ig a Real Madridnál

Karim Benzema, a Real Madrid játékosa az Athletic Bilbao elleni második gólját ünnepli a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában játszott mérkőzésen a madridi Alfredo Di Stefano stadionban 2020. december 15-én. MTI/EPA-EFE/Juanjo Martin
Sport
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Karim Benzema továbbra is az elsőszámú csatáropció a spanyol fővárosban, azonban hosszabbítása egy nagyon fontos feltételtől függ.

Az spanyol ABC napilap értesülései alapján a Defensa Central arról ír ugyanis, hogy Benzema meg szeretné hosszabbítani a kontraktusát 2023-ig, azonban ha fizikailag nem érzi magát már toppon, akkor jövő nyáron elhagyja a klubot.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ilyen tekintetben Luka Modric példája lebeg a szeme előtt, aki a kora ellenére továbbra is csúcsformában focizik, így Benzema – és értelemszerűen a Real Madrid szurkolók – abban bízik, hogy tudja követni a példáját.

Karim Benzema esetében az a szerencse, hogy az edzések tekintetében továbbra sem tört le a lelkesedése és talán élete formájában futballozik. Nem véletlen tehát, hogy Ancelotti maximálisan bízik a franciában.

A Real Madridnak ráadásul a jelenlegi pénzügyi helyzetben nem is nagyon van alternatívája Benzemára vonatkozóan, Luka Jovic szekere ugyanis például inkább kifele áll a klubtól, mivel nem tudott akkora formában játszani, mint a Frankfurtnál.

Értelemszerűen felmerült korábban Erling Haaland neve is, a norvég gólzsák azonban ezen a nyáron még biztosan nem fog távozni a Borussia Dortmundtól, jövőre pedig mindössze 75 millió euróért megszerezhető.