Clouds
21 Budapest
Dollár
356,69 Ft
Euró
387,35 Ft
Font
437,56 Ft
Bitcoin
27,269 $

Mióta itt jártál:

Rátkai Mimi lapos és formás hassal készül a nyári szezonra

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg Rátkai Miminek kicsit sem kell aggódnia a nyári formája miatt, és bárhol is tűnjön fel, fel fogják rá kapni a fejüket az emberek.

Rátkai Mimi időközben átlépte a 15 ezres határt az Instagramon, tehát már több mint 15 ezren követik. A Nagy Ő korábbi évadának egyik központi szereplőjét sokan megkedvelték, és igen otthonosan mozog ebben a közegben.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Jól áll neki a közösségi média, akárcsak a divatos ruhák, vagy a sokak által kedvelt pink színösszeállítás. Az elegáns és rendkívül csinos híresség nemrég Dubajba utazott, és egy felhőkarcoló tetején élvezte a napsütést.

Mimi imád utazni, új dolgokat megismerni, és amikor csak lehetősége nyílik rá, mindezt stílusosan teszi meg. Ő valóban élvezi az életet, nem akar rágörcsölni a problémákra, amik mindaddig tekinthetőek annak, amíg annak kezeljük őket.

Mimi ezzel együtt a tudatos fejlődés híve, és magát adja, nem játszik szerepeket. Többek között emiatt is követik olyan sokan, de nyilván a megjelenése is rátesz egy lapáttal, mert mint azt fentebb is megjeyeztük, nagyon csinos.

Egy igen feltűnő jelenség, aki szeret mozogni és edzeni, aminek látható jelei vannak. Az alább található fotók is arról árulkodnak, hogy már nagyon alakulóban van Mimi nyári formája, kezdve a lapos és formás hasával.