Clouds
21 Budapest
Dollár
359,30 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
23,729 $

Mióta itt jártál:

Rátkai Mimi, A Nagy Ő sztárja egyes embereken inkább csak nevet és sajnálja őket

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Többek között erről is elmondta a véleményét a csinos és mindig divatos Rátkai Mimi, akit A Nagy Ő korábbi évadában ismerhettünk meg.

Furcsa világot élünk, melyben egyre több a negatív hang, köszönhetően annak is, hogy ilyen szinten elterjedt a közösségi média az életünkben. A pozitív hozzászólások kimentek a divatból, helyettük a folyamatos rosszindulat került főszerepbe.

Soron kívül Egyre több a halálos gombafertőzés, de zombiapokalipszistől nem kell tartani

Minden eddiginél hamarabb ítélkeznek az emberek, amivel leginkább a hírességek szembesülnek. Vannak, akik emiatt sokkal kevesebb dolgot osztanak meg magukról, míg mások szinte teljesen kizárják a magánéletüket.

Egy ideálisabb világban nem ez lenne, és nehéz elképzelni, hogy mindez változni fog. Rátkai Miminek is szembesülnie kellett azzal, hogy az emberek milyen módon képesek ítélkezni, ugyanakkor összességében eddig jól kezeli mindezt, nem ezekre a hozzászólásokra koncentrál.

„Mi a véleményed azokról az emberekről, akik nem ismernek, de ítélkeznek rólad?” – érkezett a kérdés Mimi egyre népszerűbb Instagram oldalára, ahol kérdezz-felelek órát tartott, aminek nagyon örültek a követők.

„Véleményem az nincs nagyon róluk, mivel nem ismerem őket… Én nem nyilvánítok véleményt úgy, hogy két mondatot nem beszélgettünk.. Egyébként meg ezeken az embereken én olyan jókat nevetgélek.”

„Őszintén, ha valaki ismeretlenül véleményez a másikról negatív dolgot, azokat az embereket én inkább csak sajnálom, mivel borzalmasan szomorú, unalmas életüket lehet. Ugyanez a véleményem a rosszindulatú kommentelőkkel kapcsolatban is, ezért sem tudom magamra venni ezeket. Sőt, elég hamar leperegnek.”

Még több bulvár: Kiderült, miért nem jegyezte még el a párját az Exatlon Hungary győztese