Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Így napozik egy felhőkarcoló tetején Rátkai Mimi Dubajban

Fotó: Instagram/Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dubajban van pár felhőkarcoló, amiknek a látványa mindig érdekes, nem beszélve, ha azokat egy medence kíséretében figyeljük.

Számtalan különleges ország van a világunkban, amiket látnunk kell, nem beszélve a városokról. Mindig találni újdonságokat, és ég bennünk a vágy, hogy egyes helyszínekre visszatérjünk, akár egy különleges emlék miatt.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Róma is egy ilyen helyszín, ami magával ragadja az embert, különösen, ha oda először a párjával utazik el az ember. Akár Ázsiát is ide sorolhatjuk, kezdve Kambodzsával, mely ugyancsak több mint különleges.

Azok, akik nem akarnak hosszú-hosszú órákat utazni, Dubajt is megcélozhatják, ami szintén egyedi. A sivatagban egymás mellett sorakozó felhőkarcolók nagyszerű látványt ígérnek, amit már Rátkai Mimi, A Nagy Ő sztárja is láthatott.

A rendkívül vonzó és trendi Mimi is nagyon szeret utazni, és amikor forró a levegő, pláne jól tud esni egy kis medencézés. Ha mindezt egy felhőkarcoló tetején tesszük meg egy finom ital kíséretében, az még emlékezetesebb.

Mimi pontosan ezt tette, és természetesen a trendi fürdőruha sem maradhatott el, megint csak remekük választott. Ilyenkor még az idő is lelassul, amikor az ember ennyire jól érezheti magát odakint.