Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Rátkai Mimi ismét pinkben nyűgözte le a rajongókat

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő sztárja nagyon szereti ezt a színt, és azt kell mondjuk, remekül is áll neki, nem véletlenül ragyog benne.

Minden személyiség különböző, a stílusok is folyamatosan változnak, nemcsak a sztárok világában. A magyar hírességek többsége ugyancsak igyekszik színesen, változatosan, trendin öltözködni, és ez a férfiakra is igaz.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

A nők között számos olyan hírességet találhatunk, akik életében meghatározó szerepet tölt be a divat. Rátkai Mimi modellként is kiváló, akit A Nagy Ő-ben ismerhették a nézők, és sokak nagy kedvence lett.

Rendkívül elegáns szetteket állít össze, és amennyire ragyog a színes ruháiban, annyira el tudja bűvölni az embereket egy sötétebb megjelenéssel. Mindkét vonal közel áll hozzá, amit nem sokan mondhatnak el magukról.

Az elegancia az egyik leglátványosabb darabja a karakterének, és a pink abszolúte a kedvencei közé tartozik. Egy igazán életvidám színről beszélünk, mely azonban nem mindenkinek áll ugyanolyan jól.

Miminek ezen a területen sincs problémája, csak meg kell nézni a legújabb róla készült fotót. Ügyesen ötvözte az eleganciát a modernebb stílussal, és a hosszú csizma kiváló választás volt a részéről.