Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Rátkai Mimi, A Nagy Ő sztárja ismét a pinkre voksolt

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rátkai Mimi nemcsak szereti, de nagyon is érzi a divatot, amit a róla készült fotói láttán nem különösebben kell magyaráznunk.

Akárcsak a két évvel ezelőtti A Nagy Ő-nek, a legutóbbinak is voltak olyan karakterei, akik kedvencek maradtak. A 2021-es A Nagy Ő-ben például Lovas Annabella lett a legnépszerűbb, hiába nem ő hódította el Tóth Dávid szívét.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Annabella egy nagyon természetes, intelligens és rendkívül érdekes személyiség, akivel volt szerencsénk interjút készíteni. Egy olyan karakter, akit abszolút érdemes követni a közösségi médiában.

Már azt is tudhatjuk, hogy ki lesz az új A Nagy Ő, egy magyar milliárdos kapja meg a lehetőséget arra, hogy a műsoron keresztül megtalálja a nagy szerelmet. Elmondta, könnyen talál rá a szerelem, és arra is van egy trükkje, hogyan szűrje ki azokat a nőket, akik csak a pénzére hajtanak.

A 2022-es A Nagy Ő után egyértelműen Rátkai Mimi örvendhet a legnagyobb népszerűségnek. Már több mint 15,1 ezer követőt számol az Instagram oldalán, ahol szó szerint igazán színes tartalmakat oszt meg.

Imádja a pinket, amivel ugyancsak ki tudja fejezni az egyéniségét. Így tett legutóbb is, és azt kell mondjuk, ha valakinek, neki igazán jól áll ez az összeállítás, és mint mindig, figyel az apró részletekre, kezdve a körmei árnyalatával.