Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Már 11 évesen „életre szóló pénzeket” utasított vissza Marcus Rashford

A Manchester United klasszisának már gyerekként komoly döntéseket kellet meghoznia a pályafutása kapcsán.

MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 26 éves játékos mostanra közel 400 találkozón lépett pályára a Manchester United színeiben, melyeken 128 gólt szerzett. A dolgok azonban egészen másképp is alakulhattak volna, hiszen már fiatalon meghatározó döntéseket kellett hoznia a karrierjét illetően – írja a 90min.

Rashford egy interjú során beszélt arról, hogy természetesen a családja is fontos szerepet játszott ezekben az elhatározásokban, ám végül visszautasították az ajánlatokat, és mint kiderült, ezzel a legjobb döntést hozták, hiszen így valóra vált az álma, és a Manchester Unitedhez kerülhetett. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

„Gyerekkorom óta ezért a klubért játszom. Amikor tíz-tizenegy éves lehettem, rengeteg figyelmet kaptam, mindenféle ügynökök és klubok próbáltak leigazolni. Az United ekkor még nem szerződtetett” – emlékezett vissza Rashford, aki azt is elmondta, miért volt nehéz meghozni a végső döntést.

„Néhány klub életre szóló pénzt ajánlott nekünk. Veszünk a családnak egy házat, autókat a garázsba. Megváltoztatjuk a családod életét – ígérték. Abban az időben anyukám pénztárosként dolgozott. Minden joguk megvolt hozzá, hogy azt mondják nekem, fogadjam el” – mondta.

Azt is elárulta, hogy két ifimeccset is játszott az egyik meg nem nevezett klubnál, amely ajánlatot tett neki: „Emlékszem, amikor kisétáltam az öltözőből, és megláttam anyukámat és a testvéreimet, csak annyit kérdeztek tőlem: Mit akarsz csinálni? Maradni vagy menni? Azt mondtam, vissza akarok menni a Unitedhez.”

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.