Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Ramos azt tanácsolta a Real Madrid vezérének, hogy inkább ne szerződtesse Pogbát

Fotó: PETER POWELL
not image

Borbély Fanni

2021. november 11. - 07:05

Ilyet sem gyakran hallani egy játékostól, de Sergio Ramosnak jó oka van rá: ha az fog történni amire számít, abból garantáltan háború lesz.

Most minden játékos kicsit feléledt és ügynökeikkel azon gondolkodnak, hogy milyen lehetőségek elé nézhetnek a nyári átigazolási szezonban. A Real Madrid pedig mint mindig, most is szorosan figyelemmel kíséri a játékosokat, és érdeklődik is azok iránt, akik javíthatnának a csapat teljesítményén.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Florentino Perez pedig árgus szemekkel figyeli kiszemelt játékosait, mivel komoly változtatásokat szeretne eszközölni a csapatban, még akkor is ha ez azzal jár, hogy pár játékosnak búcsút kell intenie. A Real Madrid azonban meg is tudja valósítani ezeket a terveket, nem úgy mint a gazdasági válsággal küzdő Barca – írja az El Nacional.

A Real Madrid már rég szemet vetett Mbappéra, de nem veti el a lehetőségét, hogy harcba szálljon az ifjú titánért, Haalandért, ahogyan felmerült Pogba neve is. Pogba a Manchester United színeiben játszik, de mivel az idei szezon végén lejár a szerződése, januártól szabadon tárgyalhat a számára szimpatikus klubbal.

S itt jön a képbe Ramos: a játékos ugyanis azt tanácsolta Florentino Pereznek, hogy inkább ne szerződtesse Pogbát, mert ha megtörténik az, amire számít, akkor abból garantáltan háború lesz. Azt is elmondta, hogy miért: nem Pogba személyével van probléma, hanem ügynökével, Mino Raiolával, aki nem is egyszer húzta ki a gyufát a kluboknál.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.