Januárban találkozhat Raiola és a Manchester City, Haaland lesz a téma

Fotó: Twitter/Erling Haaland
not image

Nagy Noel

2021. október 13. - 10:06

Mindenki előtt ismert volt a Manchester City olykor tragikomikus csatárcastingja a nyár folyamán, amelyből végül nem lett semmi.

Minden jelentősebb kilences poszton lévő játékos neve felmerült a Manchester Citynél a nyár folyamán, elég csak Romelu Lukaku, Harry Kane, Danny Ings vagy éppen Erling Haaland nevére gondolni.

Utóbbi esetében azonban még nem szakadtak meg a tárgyalások, a norvég gólzsák akár tényleg átteheti székhelyét Manchester kékebbik oldalára. A 68 mérkőzésen 67 gólt szerző támadó jövőjéről januárban fognak tárgyalások folyni.

Constantin Eckner, a The Times brit lap újságírója ugyanis megtudta, hogy Haaland vitatott megítélésű sztárügynöke, Mino Raiola és a Manchester City vezetősége januárban fognak tárgyalóasztalhoz ülni egy esetleges transzferről.

Pep Guardiola mindenképpen örülne egy világklasszis csatárnak, ugyanis most kényszerből sok embert kipróbált hamis kilences pozíciójában, amelyből leginkább az egyébként eredetileg szélsőként bevethető Ferran Torres jön be a legjobban.

A kérdés azonban a pénz lesz, ugyanis korábban voltak olyan pletykák, hogy még a Manchester City viszonylatában is gigászi összeget kérhetnek Haalandék. Szóltak arról is hírek, hogy akár heti 1 millió euró körüli fizetést harcolni ki ügyfelének Raiola, nem is beszélve a saját magának szánt több tízmilliós ügynöki díjról.