Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Radics Gigi klasszis formában van (fotók)

Radics Gigi egyre jobb és jobb formát mutat, köszönhetően annak is, hogy a megfelelő lelki úton halad előre.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Radics Gigi noha nagyon fiatalon vált ismert emberré, sztárrá, elkerülték a botrányok. Soha nem volt botrányhős, és nem is lesz az, amit nagyban magának köszönhet, illetve természetesen annak, hogy remek nevelést kapott. Nyilván szerencse kérdése is, kivel hozza össze a sors, de mindig figyelt arra, hogy a magánélete rendben legyen.

Ezen a területen is sokat tanulhatnának tőle egyes hírességek, idősebbek is. Gigi szerénysége szintén példaértékű, akárcsak az, hogy fiatal édesanyaként vonzóbb, mint azelőtt bármikor is volt, amire megint csak büszke lehet. A Dancing with the Stars negyedik évada is tovább formálta a megjelenését, és nem kevés önbizalmat adott számára. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

A DWS miatta is különleges volt, megismerhettük azt a Radics Gigit, akit eddig csak kevesen ismerhettek. A közönség hálás volt ezért, és egészen a döntő kapujáig juttatta, de így is boldog volt, a legjobb női táncosként búcsúzott. Végtelenül élvezte az utat, és ugyan kellett pár hét, mire megtört benne a jég, olyan tüzes produkciókkal rukkolt elő, hogy bennünket is zavarba hozott velük.

Egy nagyon igényes nőről beszélünk, aki pontosan tudja, mi áll neki jól, mivel tudja kihangsúlyozni az egyéniségét. Ez is nagy kincs, mert sok nő találomra öltözködik, nemigazán érzik, milyen darabot kellene viselniük. Giginél ez a tudatosság is megvan, és a fotósok is imádhatnak vele dolgozni, különleges nő.

Újabb felvételek láttak napvilágot arról a fotósorozatról, amire 30 év múlva is büszke lehet. A tőle megszokott igényesség, elegancia és trendiség köszön vissza, de közben mégsem érezzük azt, hogy sok lenne. Gigi karakterének egyik titka, hogy soha nem akar több lenni annál, mint ami valójában és ez működik.