Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Rendkívül vonzó fotók jelentek meg Radics Gigiről

Radics Gigi nemcsak egy kiváló énekesnő és édesanya, hanem egy nagyon vonzó nő is, aki maximálisan megérdemli a boldogságot.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Boldognak lenni kincs, de mindannyian tudjuk, hogy ezért dolgoznunk kell. Sokszor mindez csupán pillanatokig tart, ugyanakkor ezek a pillanatok visznek bennünket előre, vagy épp egy rossz időszakból való felemelkedés, és néha a kettő erősen összefügg egymással. Ami biztos, hogy sosincs állandóság az életünkben, ugyanakkor meg lehet találni az egészséges egyensúlyt.

Nőként ez sokkal nehezebb, mert manapság a párkeresés több mint nehézzé vált. Sorra beszélnek arról a nők, hogy egyre kevesebb a megbízható férfi, aki még igényes is magára, mind testi, mind pedig lelki, mentális szinten. Nyilván a nagyon igényes férfiaknak sincs könnyű dolguk, mert sok nő már kapcsolatban éli az életét, ha rosszban, ha nem. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Feladni sosem szabad, mindig van mibe kapaszkodni. Radics Gigi mögött is nehéz időszak áll, miután már nincs együtt gyermeke édesapjával, így a Dancing with the Stars számára is felért egy gyógyítással. Egészen a döntő kapujáig jutott, és a legjobb női táncosként búcsúzott, amire még inkább büszke lehet.

A különleges énekesnő kiváló formában van, és még mindig nagyon fiatal. A rajongók pedig abban bíznak, hogy rátalál a nagy boldogság, hiszen egy értékes nő titkon mindig erre vágyik, a stabil és felhőtlen boldogságra. Giginek is megadhat ez a következő években, és néha akkor toppan be valaki az életünkbe, amikor a legkisebb mértékben sem számítunk rá.

Gigi nemrég arról is beszélt, miért kellett kórházba mennie, de szerencsére nincs baj. Az énekesnő külön figyelmet fordít arra, hogy az Instagram oldala is aktív maradjon, most épp divatfotókkal hívta fel magára a figyelmet. Azt kell mondjuk, Gigi megint magasabbra tette a lécet, és csodálatosan néz ki.

FELKAPOTT