Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Megható módon üzent Radics Gigi: „Örökké hálás leszek nektek a családommal együtt”

Mintha csak tegnap lett volna, amikor Radics Gigi gyerekként elindult az éneklés útján, annyira gyorsan elteltek ezek az évek.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Radics Gigi nemcsak felnőtt, hanem már fiatal édesanya is, és rendkívül boldog, hogy anya lett. Őszintén vágyott arra, hogy édesanya válhasson bele, és nemcsak énekesnőként, hanem szülőként is kiváló. Nem mellesleg zseniális formában van, nincs mit tartania a nagy nyári szezon előtt, amit megelőz egy rövidebb tavasz.

Időről időre eszébe jut a múlt, amikor gyerekként még minden más volt, és csak a szárnyait bontogatta. Sokat jelentett számára ez az időszak, mert jó társaságban tanulhatott, fejlődhetett, akik vigyáztak rá. Mondhatni két családja volt, a sajátja, illetve a zene által megismert emberek, akik segítették őt. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

A rendkívül tisztelettudó énekesnő soha nem feledkezik meg azokról, akiknek valóban sokat köszönhet. Ennyi év múltán is élesen élnek benne az emlékek, és ez valószínűleg 20 év múlva is ugyanígy lesz. Addigra már a gyermeke is nagy lesz, és még büszkébben nézheti vissza az édesanyjáról készült felvételeket.

Gigi még mindig emlékszik a kezdetekre, amikor már gyerekként közönség előtt énekelhetett, mely mai napig különleges számára. „Így kezdtük! Sosem fogom elfelejteni…. Életem egyik legmeghatározóbb időszaka volt, amikor ezek a felnőtt emberek arra áldozták életük nagy részét, hogy támogassanak álmaim elérésében.”

Az énekesnő nem feledkezik meg azokról az emberekről, akik fontosak számára, és sokat köszönhet nekik. Ahogyan ő fogalmazott, örökké hálás lesz nekik, a családjával együtt. „Van még pár ember, aki fontos szerepet töltött be az életemben, de nem találtam közös fotót. Örökké hálás leszek nektek a családommal együtt…. Köszi a képeket!”

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.