Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Rácz Jenő Rocyként tért vissza a feleségével (fotók)

Újabb és újabb fotók jelennek meg Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri közös fotósorozatáról, amit Borzi Viviennek köszönhetünk.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style
Author image

Szabó Kata

Szerkesztő

Borzi Vivien joggal mondhatná magát sztárfotósnak, hiszen rengeteg hírességet, ismert embert, sztár fotózott már, és még fog is. Érdemes követni az Instagram oldalát, ahol számos ilyen fotósorozatot találhatunk, melyek egytől egyig különlegesek, és más aspektusban mutatja be az adott sztárt vagy sztárpárost.

Vivien gyakran fotóz hírességeket együtt, és Rácz Jenőék is közösen álltak modellt. Vivien nemcsak precízen és profin dolgozik, hanem gyorsan is, így nem kell azzal számolni, hogy valaki hosszú órákon át fog pózolni, keresvén a legjobb beállítást. Ez máris nagy előnye annak, ha úgy döntünk, hogy Vivient választjuk a fotózások alkalmával. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Jenő és Dóri az elmúlt több mint 5 évben részt vett pár fotózáson, de ez az egyik kedvencük. Az elegáns fotók sem maradhattak el, kifejezvén az egyéniségüket, és természetesen a Sztárbox ihlette pillanatok szintén helyet kaptak a sorozatban. Jenő nagy harcosként jutott el a döntőig, és noha végül nem ő nyert a fináléban, büszke lehet.

Az a megtett út, ami őt jellemezte a felkészülés időszakában, több mint hatással volt az életére. Nem mellesleg ebben az időszakban lendült csúcsformába, és egy olyan formát hozott össze, amire azelőtt nem volt példa. Még mindig fiatal, bőven lesz ideje arra, hogy többet és többet hozzon ki magából, akár testileg, akár a karrierjéből.

Dóri pedig egyenesen ragyog Jenő mellett, mindketten életük párjaként tekintenek egymásra, és ennél többet nem is kívánhatna az ember. Emiatt is fontos, hogy ha valóban ezt érezzük, igenis tegyünk a kapcsolatunkért, napi szinten. „Életem egyik legszebb utazása volt az életem legfontosabb emberével” – írta Jenő a posztjában.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.