Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Rácz Jenő defektet kapott egy méretes kátyú miatt (fotók)

Rácz Jenő egy igazi csodaautót vezet, de most az egyik méretes kátyú keresztbe tett neki, defektet kapott, ami miatt segítségre volt szüksége.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő régóta nagyon aktív életet él, viszont ennek megvannak a maga hátrányai. Az elmúlt több mint fél éve valószínűleg minden eddiginél intenzívebb volt, de köszönhetően annak, hogy hozzászokott a terheléshez, kibírta.

Ne feledjük, fél éve napi szinten bokszol, készül a Sztárboxra, emellett három éttermet igazgat, családapa, férj, televíziós személyiség, és néha talán magára is fordít egy kis időt, például szaunázással. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

A Sztárboxot követő balhék után személyesen találkozott Istenes Bencével. Mindent megbeszéltek, szent a béke közöttük. A két sikeres sztár úgy látta, elég az ellenségeskedésből, ami a követőkre is jó hatással lehet.

Bence is bocsánatot kért, de azért megjegyezte, bízik benne, hogy valamikor sor kerülhet egy visszavágóra. Rengetegen lennének rá kíváncsiak, üzleti szempontból is igen jövedelmező lehetne a két főszereplőnek.

Meglátjuk, mit hoz a jövő, de az biztos, hogy Jenőnek nincs szerencséje a defektekkel. Az elmúlt években nem egyszer futott bele szögekbe, vagy épp egy nagyobb kátyúba, mint legutóbb, amiről fotókat is készített. „Itt alszom, sziasztok!” – írta humorosan Jenő, akinek a fotóit erre a linkre kattintva érhetitek el.