Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Közel 40 milliós luxusóra díszíti Rácz Jenő csuklóját (fotó)

Rácz Jenő álomórája igazán különleges, s arra is fény derült, mennyibe kerül, ha valaki esetleg ugyanilyenre vágyna.

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A divatos, stílusos öltözködés és az ehhez passzoló kiegészítők sokak számára fontosak, ha arról van szó, hogy valamilyen ünnepségre, eseményre hivatalosak. Ez érthető is, hiszen mindenki szeretne jól kinézni, akár csak az utcára lép ki, akár meghívják egy buliba. Mindez nem mindenki számára jelenti a drága holmikat, de vannak, akiknek ez is fontos, és nincs is ezzel semmi baj.

A lényeg, hogy mindig hűek maradjunk önmagunkhoz és jól érezzük magunkat azokban a holmikban, amiket viselünk. Nincsenek ezzel másként a hazai sztárok sem, akik közül többen is odavannak a luxusórákért, és gyűjtik is őket, hogy a csuklójukon elbüszkélkedhessenek a legszebb darabokkal. Közéjük tartozik például Curtis is, aki nemrég egy igen komoly órával a csuklóján ment nyaralni. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Mint kiderült, az említett darab közel 20 ezer eurót (több mint 7 millió forintot) ér, s egy Rolex Submarinerről van szó. Nemrégiben pedig Rácz Jenő kollekciója is bővült egy újabb darabbal, ráadásul nem is akármilyen ketyegőt választott – írja a Blikk a Borsra hivatkozva. A sztárséf sosem titkolta, mennyire rajong az órákért, nemrég így fogalmazott:

„Nem gazdasági megfontolásból, vagyis nem befektetési céllal vettem egyik órámat sem, és nem is értem azokat, akik ezért költenek egy-egy ritka és szép darabra. Én szenvedélyesen szeretem az órákat, a piaci értékük pedig másodlagos szempont számomra. Persze nem árt, ha az ember értéktartó, klasszikus darabokba szeret bele” – mondta Rácz Jenő.

Mint kiderült, már régóta nézegette a Spirit of Big Bang Titanium Rainbow karórát a Hublot-tól, ugyanakkor tény, hogy a szivárványos kiegészítőért mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki egy ilyen darabra vágyik. Rácz Jenő a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában mutatta meg, milyen szépen csillog rajta az óra, amely 102 300 euróba (körülbelül 39 millió forintba) kerül, azaz felér egy budapesti lakás árával is.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.