Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Rendkívül vonzó ruhában jelent meg Rácz Jenő felesége Rubint Rékáék bálján

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri kitűntek a tömegből, igazi nyerő párosként jelent meg az Alakreform bálin

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő nemrég még a Sztárboxban szerepelt, és szokásához híven ebben is sikeres. Először Kabát Pétert győzte le, az egyik legjobb barátját, aki a KO miatt ájultan esett össze, drámai volt mindezt látni.

Később kiderült, hogy operálni kell Pétert a térde miatt, annyira szerencsétlenül csuklott össze. Sőt, bordatörést is szenvedett, így egyelőre ő járt a legrosszabbul a mezőnyben, de kemény fából faragták, rendben lesz. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Istenes Bence is vesztesen jött ki a meccsből Jenő ellen, majd ide-oda repkedtek a kemény nyilatkozatok. Amikor már úgy tűnt, gyűlöletbe mehet át a helyzet, Jenő kezdeményezésére találkoztak a felek.

Szerencsére Bence is nyitott volt erre, megbeszélték a dolgokat, majd kezet nyújtottak egymásnak. Bence azonban bízik benne, hogy lesz még lehetősége Jenő ellen bokszolni, nagyon örülne egy visszavágónak.

Ez a jövő zenéje, később kiderül, de nem egy stadiont tudnának megtölteni ketten, ehhez kétség sem férhet, ahogyan ahhoz sem, hogy Jenő boldog. Imádja a feleségét, remek párost alkotnak ketten, sokan példát vehetnének róluk. Rubint Rékáék Alakreform bálján is ott voltak, Dóri nagyon csinos és vonzó megjelenést választott.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.