Puskás Peti szerint Puzsér olyan, mint egy házőrző kutya: megugat mindenkit, aki a kerítés mellett elmegy

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. január 15. - 09:15

Majka után Puskás Peti is egy hosszabb levelet címzett Puzsér Róberthez, aki szokásához híven nemigazán válogatott a jelzők között, amikor az énekesről beszélt.

„Jelenleg minden energiámmal a zenekarra összpontosítok, visszamondva ezért akár színházi vagy tévés szerepléseket, mert felelősséggel tartozom egy majdnem 20 fős stábnak, akiknek perspektívát, megélhetést és szerethető munkahelyet kell biztosítanom, ettől a koronavírustól megtépázott helyzetben. Nem egyszerű jelenleg sajnos.”

„És igen vegán lettem lassan 5 éve. Ez nem csak az étkezésemben valósul meg, hanem az életvitelemben:legyen szó közlekedéstől kezdve, öltözködésen át a fogyasztási szokásaimig vagy akár az önkénteskedésig állat- és természetvédelmi eseményeken… Lehetőleg próbálok piacon vásárolni termelőktől, és magyar márkákat választani minden téren, hogy a pénzt amit megkeresek a nézőimből, a saját zsebükbe vándoroljon vissza. Ha már jegyet vásároltak hazai alkotásokra, akkor tudják, hogy a művész is bizalommal van a magyar termékek vagyis honfitársaim keze munkája iránt.”

„Amúgy pedig ha már honfitársaimnál tartunk, örömmel festettem gyermekkórház falát Karácsony Gergely főpolgármester úrral, de ültettem fát Fürjes Balázzsal és Dr. Nagy István miniszter úrral is, pedig lehet sok mindenben máshogy látjuk a világot, de vannak közös ügyek, amikhez szívesen csatlakozik az ember. ”

Nádai Anikó ennél jobban már nem is ragyoghatna Dominikán

„ Ez pedig így helyes. Veled se kell egyetértenünk mindenben, bár az biztos nem is fogunk. Mindenesetre amíg te lehülyegyerekezel másokat, én maradok a kedves megszólításnál. Mert ezt is a szüleimtől tanultam: maradj mindig nagyvonalú másokkal, mert rövid az élet a kicsinyességhez. ”

„ Rengeteg hibát követtem az életemben,sok mindenre nem vagyok büszke. De mindig próbáltam tanulni belőle. Valószínűleg most is fogok, hogy vannak dolgok, amikre felesleges reagálni, mégis megteszem, mert rosszul érint, hogy egy nagyon harmonikus családi környezetben, azzal kell foglalkoznom , hogy a szeretteimet nyugtatom, hogy minden rendben,csak vannak emberek, akiknek ebből származik a bevétele, hogy másokat kritizálnak. ”

„Nagyon remélem tudok még témát szolgáltatni neked jó sokáig! Köszönöm figyelmed! Sok sikert kívánok kedves Róbert!”