Majka úgy kiosztotta Puzsért, hogy szinte szikrázik a szöveg

Fotó: Majka (Majoros Péter) koncertje a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 18-án. MTI/Czeglédi Zsolt
not image

Takács Petra

2022. január 14. - 20:47

Majoros Péter csattanós módon reagált, noha általában nem szokta ezt megtenni, ha Puzsér Róbert beszél róla, ám most megtette, nem is akárhogyan.

Majka az esetek többségélben inkább mosolyog a támadásokon és kritikákon, amiket vele szemben fogalmaznak meg. Most azonban kivételt telt, mert nála is van egy határ, és igencsak frappáns választ adott a hivatalos Facebook oldalán, aminek már 712 ezer követője van.

„Kedves “Tanár úr”!” – szólította meg az érintett Majka a hosszabb posztjában, ami ezúttal is nagyon izgalmasra és látványosra sikeredett. „Sosem szóltam vissza még neked ezelőtt. Pedig azt a rengeteg féligazságot(vagy nevezzük inkább f*szságnak) amit velem kapcsolatban szó szerint összebüfögtél az elmúlt években, nehéz volt szó nélkül hagyni.” – reagált Majka.

„Most is csak azért szólítottalak meg, mert egy olyan embert bántottál, akit pont azért szerettem meg, mert sosem azzal volt elfoglalva, hogy egy másik embert mocskoljon, hanem a saját dolgával foglalkozott.”

Kulcsár Edina férje megerősítette, nincs harmadik fél

„Szerintem sem a génjei, sem intellektusa nem engedné, hogy vitába szálljon egy olyan tenyérbemászó, nyilvánvalóan félőrült, irigy barommal, mint te. És mivel előző (és egyben utolsó) veled kapcsolatos posztomban jeleztem, hogy a te célod semmi más csak a konfliktus kiélezése, és egyben életben tartása, ezért a továbbiakban nem kívánom a társalgást veled.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.