Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Tóth Andi újabb atomvillanást generált, ezúttal a formás fenekével

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik imádják a Tóth Andiról készült szexi képeket, nem panaszkodhatnak, mert a fiatal énekesnő futószalagon készíti ezeket a tartalmakat.

Kevesen lehetnek az országban, akik ne hallották volna Tóth Andi nevét, meghatározó karaktere a sztárok világának, és nemcsak a zeneiparban. Nála többet nem sokan szerepelnek a bulvársajtóban a zenészek közül, de ennek nem mindig örül.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ugyanakkor azzal, hogy ennyit forog a neve a bulvárban, egyre több és több követőre tesz szert, egyre többen ismerik meg, ami hosszú távon plusz bevételhez juttatja. Nemrég számoltunk be arról, hogy Andi átlépte a 290 ezres követőszámot az Insgramon, de ez már a múlt.

Olyannyira a múlt, hogy 291 ezer felett jár, és várhatóan nagyon rövid időn belül meglesz neki a 300 ezer. Az egy újabb fontos mérföldkő lesz a közösségi médiás karrierjében, és jól látni, hogy milyen népszerű lett, még azok körében is, akik nem kedvelik őt.

Így néz ki Jennifer Aniston 52 évesen smink nélkül

Sokan vannak, de még többen, akik imádják, és isszák minden egyes szavát. Andi Arubán nyaral, és olyan barna, hogy ez a szín bőven ki fog tartani a nyári szezonig, pláne, ha még szolirumba is megy a következő hetekben.

Lapozó: 1 2