Puskás Peti szerint Puzsér olyan, mint egy házőrző kutya: megugat mindenkit, aki a kerítés mellett elmegy

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. január 15. - 09:15

Majka után Puskás Peti is egy hosszabb levelet címzett Puzsér Róberthez, aki szokásához híven nemigazán válogatott a jelzők között, amikor az énekesről beszélt.

Puzsér Róbert az évek alatt szinte végtelen mennyiségű kritikát fogalmazott meg a különböző hírességekkel, zenészekkel, tartalomgyártókkal szemben. Berki Krisztiánnal szembeni bírósági ügye is bejárta a sajtót, nemcsak a bulvár világát.

Újabban Puskás Peti került középpontba, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, és meghaladta a tűréshatárt. Majka sem hagyta szó nélkül az ügyet, akit szintén kemény szavakkal illetett.

Röviddel azután, hogy Majka rendesen kiosztotta Puzsért, Peti is írt egy levelet, egyenesen vissza a feladónak címezve. Ahogyan ő fogalmazott, Puzsér olyan, mint egy házőrző kutya, aki mindenkit megugat, aki a kerítés mellett elmegy.

„Kedves Róbert! Azért írlak kedvesnek, mert amikor személyesen találkoztunk, amúgy mindig nagyon kedves voltál velem. Ugyanakkor nagyon szórakoztatónak tartom, hogy ahhoz képest, hogy engem vádolsz feltűnési viszketegséggel, mégis napok óta rólam írogatsz és becsmérelsz( köszönöm, én kellemesen el lettem volna nélküle),de végül is az ország vezető bulvárújságírójának mi más elfoglaltsága lenne.”- írta a Facebook oldalán Puskás Peti.

„Ettől függetlenül még mindig hiszek benne, hogy az újságírás azért egy nemesebb foglalkozás, mint Berki Krisztiánnal pereskedni, de hát te aposztrofálod magadat publicistának, biztos jobban tudod.”

„Bevallom Bakács Tibor megszólalása bántott, igazságtanul durvának éreztem…a tied viszont teljesen hidegen hagy, hiszen biztos voltam benne, valamit fogalmazol majd idővel, hiszen olyan vagy mint a házőrző kutya: megugat mindenkit, aki a kerítés mellett elmegy, ezért felesleges nagy jelentőséget tulajdonítani írásaidnak vagy kitüntetettnek érezned magad, ha megszólítva lettél.”

Gáspár Evelin egy születésnapi bulin, komoly a szett

„Mégis azért válaszolok neked, mert nyilván a szeretteimet azért igencsak bántja, nem is az észrevételeid, hanem az a végtelenül közönséges, egyszeri kommentelő színvonalához simuló felszínességed és legfőképpen a “stílusnak” gondolt trágárságod, mindezt népművelőnek álcázott jelleggel.”

„Mivel lelkiismeretes szerzőnek tartod magad, biztos nem kell ecsetelnem, (hiszen utánajártál már), hogy amikor annyit tudok elmondani magamról, hogy vegán vagyok, akkor abból a bizalomból teszem ezt, hogy a kritikus valószínűleg tisztában van a másik fél munkásságával, ha már megszólítja.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.