Puskás Peti szerint Puzsér olyan, mint egy házőrző kutya: megugat mindenkit, aki a kerítés mellett elmegy

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. január 15. - 09:15

Majka után Puskás Peti is egy hosszabb levelet címzett Puzsér Róberthez, aki szokásához híven nemigazán válogatott a jelzők között, amikor az énekesről beszélt.

„De ha kíváncsi vagy, hogy én hogyan fogalmaznám meg sikereim titkát, akkor most megteszem. Köszönöm szépen, hogy rendes gyerek hírében állok, próbálok is így viselkedni, mert ezt tanították a szüleim.

„Mivel nagyszüleim és szüleim is színészek és a családom tagjai körülbelül az 1940-es évektől a magyar színházi élet aktív művészei, ők azt tanították nekem, amikor először mentem színházi próbára, hogy ahogy belépek az épületbe, mutatkozzak be a takarítóktól kezdve a büfésen át az igazgatóig, mert mindenki megérdemli ugyanazt a tiszteletet. Ehhez azóta is tartom magam.”

„Ezen kívül, amit tulajdonságomnak tartok, ami sikerre vezetett, az a helyzetfelismerésem. 15 évvel ezelőtt bejutottam a Megasztár című műsorba, ahol szintén nagyon kedves voltam, mégis a 4. műsorban kiestem, így 8. helyezettként végeztem.”

„Másnap kölcsönkértem 130 ezer forintot az akkori sógoromtól és barátomtól, Balázstól, aki által egyébként ismerjük egymást személyesen, hiszen a te barátod is, sőt a születésnapján talán még ittunk is együtt.”

„Ebből a 130 ezer forintból vettem egy digitális zongorát. A következő héten megírtam 5 dalt, azokkal a zenészekkel, akiket megismertem a műsor folyamán, így elsőként jelentkeztem saját dallal abból a szériából, nevezetesen a Lépteid számmal. Azon a nyáron a fellépéseim gázsiját nem cipőkre költöttem, hanem visszafizettem Balázsnak a kölcsönt, énekórákra kezdtem járni és finanszíroztam még 2 klipemet.”

Tóth Andi újabb atomvillanást generált, ezúttal a formás fenekével

„Azóta készült szóló énekesként és a Bieberszel közel 30-40 klipem, nyertem Cometet, Bravo Otto-t, Fonogrammot. 3 mozifilmben játszottam,közülük a kedvencem Sampon szerepe a Made in Hungáriában, forgattam 500 epizódot a Jóban Rosszban sorozatban, amit a második családomnak tekintettem.”

„Körülbelül 40 színházi szerepet játszottam el szerte az országban, a Madách Színházban pedig József szerepét immáron 14 éve alakítom, illetve apukámnak vagyok partnere a Napsugár fiúkban Nyíregyházán.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.