Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

PSG Ogli a nyaralásai alatt egy héten akár kétmilliót is elkölt

Állítása szerinte hetente másfél-kétmillió forintot szokott költeni.

Fotó: Instagram/Papp Olivér
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ha a celebekről és a vásárlásról van szó, mindenkinek megvan az, ami lázba hozza, amire hajlandó sok pénzt áldozni. Vannak, akik a luxusautókért, míg mások az egzotikus nyaralásokért vannak oda, illetve olyanok is akadnak, akik a különleges órákat gyűjtik. PSG Ogli például szereti mindenből a legjobbat kapni, sosem adná ennél alább.

Korábban például 5 millió forintért vásárolt kiskutyát az egyik barátnőjének, míg saját magát egy ezüst és arany színű Rolex órával lepte meg, ami újonnan több mint 17 ezer euróba (közel 6 és fél millió forintba) kerül. Illetve amiatt sem volt dühös, amikor a testőre a nappalijában bokszolt, s összetörte a 10 millió forintos csillárját, ehelyett örült annak, hogy ilyen erős férfi védi őt. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

A Kőgazdag fiatalok sztárjának már több mint 400 ezer követője van a TikTokon, nemrégiben pedig elárulta, hogy még többet akar felbukkanni a tévében, illetve minimum 10 évig a médiában tervez tevékenykedni. Elmondása szerint legközelebb Bora Borára akar ellátogatni, ahová alsó hangon egymillió forintba kerül egy repülőjegy.

Sokan akarják tudni a vagyona titkát

A 23 éves fiatal szeret luxusnyaralásokra járni, nem törődve az árával, mindemellett azt is elmondta, mennyit szokott költeni általában. „A jobb szállodák igazából 6-700 ezrek/éjszaka, nemrég voltam Alulában, ott is egy éjszaka 400 ezer forint volt. Egy évben minimum 4-5 országba, maximum 10-be ellátogatok, próbálom bejárni a világot” – magyarázta.

Majd azzal folytatta: „Általában egy héten el szokott durranni egy ilyen másfél-két millió”. Ezt követően pedig arra is kitért, miből származik a vagyona egy része. „Hogy mire költök, az mindig változó, vagy nyaralás, vagy ruhák… Mindig kérdezik, honnan van pénzem, de pontos választ soha nem fognak kapni, mert nem akarom ezt elárulni. Jöjjenek rá, ha tudnak!” – fogalmazott a Tények Plusznak, ebből szemlézett a Blikk.

Egyúttal arról is szót ejtett: „A közösségi médiából lehet pénzt csinálni, a TikTok, Instagram, ilyenek nem fizetnek, de a reklámok azért, ha akarnak, akkor tudnak fizetni. Ha egy olyan ismert személy vagy, mint én például, akkor azért már be lehet kérni egész jó pénzeket. Én már jól meg tudok keresni ezekből”.