Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

A Chelsea-től távozott Pochettino veheti át a Manchester United irányítását

Lehetséges, hogy Pochettino nem marad sokáig munka nélkül a londoni távozása után.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Évek óta téma Pochettino esetleges manchesteri érkezése, és most, hogy elhagyta Londont, nagyon jó esélyek nyílhatnak arra, hogy ő legyen a Manchester United következő menedzsere az angol bajnokságban.

Mint arról korábban beszámoltunk, már nem Pochettino a Chelsea menedzsere, ami részben meglepő, mert a londoniak megnyerték az utolsó öt meccsüket az angol bajnokságban. Ez sem volt elegendő ahhoz, hogy Pochettino maradjon az edző, és egy szezon után máris elhagyta a legendás csapatot. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Lehetséges, hogy rövidesen már Manchesterben fog dolgozni, ugyanis a távozásával ő lett a legnagyobb esélyes arra, hogy az United menedzsere legyen. Ez mondhatni borítékolható is volt, miután a Vörös Ördögök Ten Hag irányításával hatalmas mélypontra kerültek, és noha a holland rendre magabiztosan nyilatkozik, óriási meglepetés lenne, ha nem rúgnák ki.

A Manchester Evening News beszámolója szerint a PSG és a Tottenham korábbi edzője tűnik a favoritnak Ten Hag helyére. A MEN Sport úgy tudja, még nem született döntés Ten Hag jövőjéről és a hangsúly az FA-kupa döntőn van, amit a Manchester City ellen fognak megvívni, akárcsak tavaly.

Az azonban nem titok, hogy Sir Jim Ratcliffet, az új résztulajdonost nem győzte meg a holland szakember. Mielőtt Ten Hagot kinevezték volna, Pochettino igen közel állt ahhoz, hogy ő kapja meg a munkát, de akkoriban még Glazerék, a többségi tulajdonosok felügyelték az edzőválasztás folyamatát, és inkább az Ajax trénere mellett döntöttek.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.