Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Ilyen, amikor Paris Hilton szuper-elegáns (fotók)

Paris Hilton és férje az első olyan estét töltötték kettesben, amikor már szülőknek mondhatják magukat.

...svg content...Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hirtelen érkezett a hír, miszerint Paris Hilton édesanya lett, anélkül hogy várandós lett volna. Kiderült, hogy béranyát fogadtak, és ő hozta világra Hilton közös gyermekét a férjével, akik szülőként folytathatják tovább a házasságukat.

Mivel Paris nem esett át a szülés folyamatain, bizonyos dolgokat elkerülhetett, így a testét sem érte olyan stressz, mint normál esetben egy várandós anya esetében. Ugyanakkor ugyanúgy vannak feladatai a gyermekkel kapcsolatban, amiket már nagyon várt. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Csodálatos dolog szülőnek lenni, és Paris is megérdemli, hogy megtapasztalja, milyen, amikor valaki édesanya. Kellő élettapasztalat van mögötte, semmi kétségünk, hogy mindent megad a gyermekének a férjével, ami csak lehetséges.

A tökéletes formában lévő világsztár várhatóan a következő időszakban sokkal kevesebb eseményen lesz jelen, ami érthető. Édesanyaként minden változni fog az életében, ám a végén csak mosolyogni fognak.

Hilton és a férje legutóbb az első közös estéjüket töltötték szülőként, és mint mindig, most is megadták ennek a módját. Paris ezúttal egy fekete színű ruhát választott, hozzá egy csillogó nyaklánccal.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.