Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Ilyen, amikor Paris Hilton szuper-elegáns (fotók)

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Paris Hilton és férje az első olyan estét töltötték kettesben, amikor már szülőknek mondhatják magukat.

Hirtelen érkezett a hír, miszerint Paris Hilton édesanya lett, anélkül hogy várandós lett volna. Kiderült, hogy béranyát fogadtak, és ő hozta világra Hilton közös gyermekét a férjével, akik szülőként folytathatják tovább a házasságukat.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Mivel Paris nem esett át a szülés folyamatain, bizonyos dolgokat elkerülhetett, így a testét sem érte olyan stressz, mint normál esetben egy várandós anya esetében. Ugyanakkor ugyanúgy vannak feladatai a gyermekkel kapcsolatban, amiket már nagyon várt.

Csodálatos dolog szülőnek lenni, és Paris is megérdemli, hogy megtapasztalja, milyen, amikor valaki édesanya. Kellő élettapasztalat van mögötte, semmi kétségünk, hogy mindent megad a gyermekének a férjével, ami csak lehetséges.

A tökéletes formában lévő világsztár várhatóan a következő időszakban sokkal kevesebb eseményen lesz jelen, ami érthető. Édesanyaként minden változni fog az életében, ám a végén csak mosolyogni fognak.

Hilton és a férje legutóbb az első közös estéjüket töltötték szülőként, és mint mindig, most is megadták ennek a módját. Paris ezúttal egy fekete színű ruhát választott, hozzá egy csillogó nyaklánccal.