Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Extrán vonzó fotók jelentek meg Paris Hiltonról

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez még az az időszak volt, amikor kezdetét vette Paris Hilton zenei karrierje, amire szintén nagyon büszke.

Paris Hiltonon sem igazán fog az idő, még mindig rendkívül fiatalos és szívdöglesztő fotók látnak róla napvilágot. Valószínűleg kevesen lennének, akik helyesen tippelnének a korát illetően, mert jó pár esztendőt letagadhatna.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Márpedig Paris 1981-ben, a legendás 80-as évek hajnalán látta meg a napvilágot egy nagyon tehetős család gyermekeként. Emiatt igen hamar középpontba került, és a botrányok sem kerülték el a bulvárban.

Azóta sok minden változott, Paris többek között zenei- és modellkarrierbe kezdett, ami szintén jövedelmező lehet számára. 1996 óta aktív a sztárok világában, nemrég pedig édesanya lett, de nem természetes úton.

A bejelentés után rögtön tudni lehetett, hogy Paris nem volt terhes, hiszen a fotói alapján semmi jel nem utalt arra, hogy rövidesen szülni fog. Egy béranya hordta ki a gyermekét, aki rendkívül boldoggá teheti.

Paris legutóbb a zenei karrierjének indulására emlékezett vissza, hozzá olyan fotókkal, amiket valószínűleg még nem láthattunk. Mindig is egy vonzó nő volt, és ez a 40-es éveiben sincs másképp, immáron édesanyaként.