Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Paris Hilton nem viccel, nagyon dögös bikinifotók jelentek meg róla

Paris Hilton továbbra is szereti magára felhívni a figyelmet, ami láthatóan működi, és jól is érzi magát a bőrében.

...svg content...Fotó: EPA/NINA PROMMER
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Paris Hilton idén februárban ünnepelte a 43. születésnapját, de senki nem mondaná meg róla, hogy a 40-es éveiben jár. Inkább néz ki 33-nak, ami komoly dicséret, sokan szeretnének fele ennyire fiatalosak lenni, de azért tenni is kell.

Azok, akik azt gondolják, ez csak pénzkérdés, tévednek. Számtalan egyszerű dolog segítségével maradhatunk fiatalosak, kezdve az egészséges táplálkozással, a sportos életmóddal, és így tovább. Nem olyan nagy dolgok ezek, és látható módon mindez Parisnél is működik, akit sokan extra vonzó nőnek tartanak. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Egyet tudunk érteni ezzel, és valószínűleg az 50-es éveiben is tarolni fog, ez nem is lehet kérdés. Mindig is adott magára, nagyon is odafigyelt arra, hogy mit hord, hogyan jelenik meg a nyilvánosság előtt. Smink nélkül nem is igazán látni, hiszen a sztároknak topon kell lenniük a nyomás miatt.

Paris egy ideje már édesanya is, és nagyon szereti ezt a szerepet, régóta vágyott arra, hogy megtapasztalja, milyen anyának lenni. Emellett boldog házasságban él, milliárdosok, így gyakorlatilag minden adott ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat, nagyon nincs okuk panaszkodni.

Paris Hilton szereti a róla készült fotókat, gyakran fotózzák, és a bikinis felvételek sem állnak tőle távol. Igyekszik a természetességre törekedni, és ez a legújabb sorozatában is visszaköszön, amiről alább nézhettek meg pár részletet. Egyszerűen klasszis, részben egyértelműen erre született a sztár.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.