Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Talpig aranyban jelent meg Paris Hilton a Grammy-gálán

Paris Hilton sem akarta kihagyni a 2024-es Grammy-gálát, amin talpig aranyban jelent meg, nem volt nehéz kiszúrni őt a tömegből.

Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Idén sem maradhattunk Grammy-gála nélkül, ami az Oscar-díjhoz hasonlóan hatalmas felhajtást kap a médiában. Egy esemény, amit imádnak a hírességek, hiszen itt lehetőségük van arra is, hogy rég nem látott barátokkal találkozzanak. Enyhe túlzással olyan ez, mint egy osztálytalálkozó, amit éves szinten rendeznek meg.

Csak épp minden a luxusról, a fényűzésről szól, egyes sztárok egymással is versenyeznek, ki tud látványosabb megjelenést választani. Nyilván arra is törekednek, hogy minél egyedibb ruhákat viseljenek, így a legtöbbször olyan szetteket láthatunk, amikből csak egy létezik, elkerülve ezzel az összeöltözést, ami kellemetlen tud lenni. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Erre is volt már példa, és az illetők tanultak belőle. Az sem ritka, hogy a tervezők egyeztetnek egymással a gála előtt, mert rendkívül kínos tud lenni, ha valaki ugyanazt a ruhát, vagy egy egészen hasonló tervezést visel, mint egy másik híresség. A férfiak szempontjából ez egyszerűbb kérdést jelent, a nőknél már nemigen.

Mindennek megvan a maga helye és ideje a Grammy-gálán, ami a fotósok, a bulvárlapok fellegvára. Paris Hilton is ott volt a nagy gálán, akit egy talpig aranyban látható ruhában fotóztak a vörös szőnyegen. A büszke édesanyán sem látszik igazán az idő múlása, valójában jobban néz ki, mint fiatalon, egyszerűen jól áll neki az idő.

Paris szereti az arany színt, a csillogó ruhákat, és most pontosan ezt ötvözték. Nem lehetett oka a panaszra, a sminkje és a frizurája is sokáig készülhetett, mert minden apró részlet a helyén volt, bennünket is meggyőzött. Hilton továbbra is az egyik legnagyobb név, imádják a rajongók, és nincs olyan esemény, ahová ne hívnák meg.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.