Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Palvin Barbi szebb és vonzóbb, mint valaha

Palvin Barbi szépségére lassan valóban nem találni szavakat, ezúttal is lenyűgözte a követőit, akik rengetegen vannak.

...svg content...Fotó: Palvin Barbara modell a Marcello Mio című versenyfilm bemutatóján a 77. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2024. május 21-én. MTI/AP/Invision/Andreea Alexandru
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Palvin Barbi valóban áloméletet élhet, hiszen a világ egyik legismertebb modellje, akit nagyobbnál nagyobb márkák foglalkoztatnak. Csak az Instagramon már közel 20,5 millióan követik, és ezekkel a számokkal nehéz versenyezni. A modellek között abszolúte az elitben van, más világhírű modellek ezeknek a számoknak csak a töredékét hozzák.

Mi pedig nagyon büszkék lehetünk, mert Barbi Magyarországon született, magyar állampolgár, és szereti az országunkat. Az élete azonban a világ másik felén zajlik, immáron házasságban, mert igent mondott a párjának. Minden a helyére került az életében, és ha egy nap édesanya lesz, az is jól fog állni neki. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Egy végtelenül szerény lányról beszélünk, aki még mindig fiatal, és biztosak lehetünk abban, hogy a 40-es éveiben is népszerű marad. Sőt, lehetséges, hogy akkorra még népszerűbb lesz, mert sosem tudni, mit hoz a jövő. Barbi számára azonban fényesen alakul, és igen komoly bevételeket generál.

Mondhatni tökéletes, és bizonyítja, hogy a magyar lányok valóban a világ legszebbjei közül valók. Sokan irigykednek ránk, amit meg tudunk érteni, mivel azok között is sok a különleges szépség, akik nem modellkednek, csak átlagos életet élnek, például cégvezetőként, és így tovább.

Barbi mindig felhívja magára a figyelmet a megjelenésével, sokan szeretik a különleges szépségét, ami elvarázsolja az embereket. Az alább látható divatfotók is szintén bizonyítják, milyen egyedi természetes szépség, aki mindezt a helyén kezeli, és egyáltalán nem veszik körbe botrányok, nem mint más modelleket.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.