Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Palvin Barbi és barátnői ezúttal is elbűvölően néztek ki

A magyar sztár továbbra is a világ egyik legszebb modellje, és ezt aligha kérdőjelezik meg, a szakmában pláne,

Fotó: Palvin Barbara magyar modell (j2) a milánói La Scala operaház évadnyitó előadására érkezik 2021. december 7-én. A dalszínház Giuseppe Verdi: Macbeth című operájával indítja az új idényt, a Scala zenekarát és énekkarát Riccardo Chailly olasz karmestre vezényli. MTI/EPA/ANSA/Daniel Dal Zennaro
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Palvin Barbi szépsége mindent felülmúlt, egy olyan természetes szépség, aki már nagyon fiatalon világsztárrá vált. Köszönhető ez a tehetségének, a szerencsének és a kitartásának, hiszen a modellszakma sem egyszerű.

Már több mint 20,5 millióan követik az Instagramon, ami egészen elképesztő. Nemcsak a modellek között nagy ez a szám, és ez megint olyasvalami, amire mérhetetlenül büszke lehet, nem semmi. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Barbinak többek között azt is nagyon kedveljük, hogy a hírnév és a vagyon ellenére ugyanaz a kedves karakter maradt. Nem szállt el a sikerektől, egy nagyon nyitott és kedves személyiség, akiben nem csalódtunk.

Ugyan személyesen nem ismerjük, a róla készült fotók, interjúk, videók mind árulkodóak. Másrészt nem veszik körbe botrányok, nyugodt életet él, helyén kezelve a sikereit, amikből még lesz pár a következő esztendőkben.

Barbi számára minden adott ahhoz, hogy kiemelkedjen a mezőnyből, és ő legyen az a modell, akire igazi példaképként tekinthetünk. A magyar világsztár a legutóbbi eseményen is látványos megjelenést választott.